Homøopati

Hvad er det?  Jeg går op i homøopati med hele mit hjerte. Er meget taknemmelig for at kunne hjælpe andre ...

Homøopati er en alternativ behandlingsform, som bygger på princippet om, at et stof i små doser kan kurere symptomer, som denne selv fremkalder i store doser. Forklaret på en anden måde, så forestiller du dig, at du har allergi og din næse løber.

I naturen finder du et stof, der gør det samme. Det kunne være græs. Man tager saften fra græs, blander det med væske. Det gøres mange gange. Og det rystes hver gang. Alt er energi. Så der er energi fra græsset i væsken. Og dette indtages og hjælper på din allergi. Det hele foregår under ordnede forhold. 

Vil du med på rejsen? Jeg er på en fantastisk rejse udi læren om homøopati og Dr. Reckewegs effektive midler. 

Det er et særdeles godt redskab, der går hånd i hånd med mine andre alternative uddannelser - jeg er sikker på: MIN vej er at hjælpe andre mennesker til et bedre helbred. I min optik er homøopati FREMTIDENS nye medicin.

Med homøopati kan jeg hjælpe med både psykiske lidelser og mere alvorlige sygdomme. Der er omkring 75 midler. Jeg har selv mærket den positive effekt på min egen krop. Vent ikke - gør noget! Jeg tilbyder endda en gratis introsamtale på 15 min.

Hvem vil ikke gerne nyde en hverdag med energi, balanceret humør og overskud til dit LIV og DINE nære relationer.

Homøopati er ufarligt og bivirkningerne er POSITIVE. Kan bruges af alle. Jeg sørger for grundig vejledning til dig.