Japansk Lifting

Det naturlige løft ...

En Japansk Lifting er meget mere end en ansigtsbehandling. En unik behandling - det naturlig ansigtsløft - uden brug af botox eller operation.

En meget afslappende og fantastisk behandling.

Kerneproduktet i en Japansk Lifting er økologisk hybenkerneolie. Olien er kendt for sin regenererende og opbyggende virkning. Tilfører fugt og næring. Olien nedtoner de finer linjer, brune skjolder og solskader. 

En behandling forløber således:

❋   Du lægges godt tilrette på briksen, finder ro med aromaterapi og særlige afslappende punkter.

❋   Ansigtet afrenses og en exfolierende maske sliber blidt døde hudceller af. Der lægges en spirulinamaske, som får lov at virke og samtidig får du en skøn hovedbundsmassage. 

❋  Varmt omslag og bomuldsrondeller  til at fjerne masken.

❋   Udvidet lymfedrænage af hele ansigtet.

❋   Stimulering af specifikke anti-rynke punkter, afbalancering af meridianbaner samt strøg der stimulerer det parasympatiske nervesystem; den del af vores nervesystem, som får os til at falde til ro.

❋   Blid massage af organzonerne i ansigtet

❋   Ansigtet masseres herefter med Himalaya saltstenskugler, de indeholder og afgiver 84 forskellige salte og mineraler.

❋   Ansigtscreme duppes på ansigt og hals.

❋   Til allersidst og for at give dig jordforbindelsen tilbage, stryger jeg blidt din krop fra top til tå.

Behandlingen er særlig god til dig, der har problemer med din hud i form af akne eller rosacea. Flere oplever bedre søvn, mindre hovedpine, nakke- og kæbespændinger.

Køb flere behandlinger og se en stor forskel på din hud.