Reiki Healing

Reiki - rei, betyder ÅND, og ki, betyder ENERGI. Der kanaliseres universel energi ned til mig, som jeg giver videre til dig. Reiki er en intelligent kraft, som skaber RO og HARMONI. Den virker på alle planer – fysisk, psykisk og åndeligt. Og som med andre healingsformer finder energien netop hen til det sted, hvor der er mest brug for healing. Smukt.

Jeg har taget Reiki 1 og 2. 

Jeg tilbyder forskellige former for healing med Reiki.

Årsagshealing: 
Der er altid en årsag bag, hvis vi oplever udfordringer med helbredet. Det kan vi sammen årsagsbehandle og kigge dybere ind i.

Chakrahealing:
Vi har 10 chakraer – normalt nævnes kun de 7. Men her hos mig arbejder vi på dem alle sammen. Chakraer er energicentre. Vores chakraer har brug for kærlighed, næring og vand for at være i balance. Hvert chakra har forskellige egenskaber og energi. Blokeringer kan føre til sygdomme og ubehag.

Ved healing renses og tilføres energi til chakraerne.

Intuitivhealing
Healing løsner og frigiver gammel energi. Under en intuitivhealing arbejder jeg med at se på dine muligheder i dit liv. At hjælpe dig til at finde frem til dit sande jeg og turde være i det. Jeg arbejder med mine åndelige guider – i og ud fra ren hjerteenergi.

Fjernhealing:
En behandling, hvor du kan sætte dig eller ligge dig godt tilrette hjemme hos dig selv. Jeg er et sted, du et andet. Afstanden betyder ingenting, healingen foregår et sted, hvor tid og rum ikke eksisterer.

Jeg har stor erfaring med fjernhealing. Det er en meget effektfuld og mere nærværende behandling, end du tror. Selvom du sikkert godt kan lide omsorg, nærvær og glæden ved at komme til mig, så skal du ikke snyde dig selv for at prøve en fjernhealing.

De fem leveregler af Mikao Usui – manden bag Reiki healing.
Bare i dag - vil jeg være taknemmelig
Bare i dag - vil jeg ikke bekymre mig
Bare i dag - vil jeg ikke være vred
Bare i dag – vil jeg være helt ærlig over for mig selv
Bare i dag – vil jeg værdsætte alt
En kærlig opfordring til at leve en dag ad gangen.