Hvem er jeg?

Hej med dig, solstråle! 

Jeg hedder Tina. Jeg er 52 år.

Er zonehealer, reikihealer, og vejledende homøopat Dr. Reckeweg. Certificeret Yang yogalærer fra Cathrine Yoga. 

Min MISSION er at hjælpe dig til at hjælpe dig selv. Selvkærlighed. 

Som ung blev jeg af en studievejleder “talt fra” alle mine drømme og kreative udvikling, som jeg havde gang i. I stedet læste jeg til korrespondent i spansk og engelsk og arbejdede med dette i en del år. Jeg har også været bosiddende i både Holland og Australien.
I løbet af min ungdom mærkede jeg flere gange, at der blev banket på fra den spirituelle side. Opsøgte første gang en dygtig clairvoyant som 24 årig. Og det var så smukt og lærerigt. Tænker, at tiden og mine omgivelser gjorde, at jeg ikke kunne udvikle den side.

Udfordringen med at lukke for sin kreativitet og drømme om at skabe, er umuligt at løbe fra. Og det ønskede jeg heller ikke.

I 2011 kom jeg til skade med mit hoved. Et uheld jeg her i 2024 stadig arbejder med. Kort efter skaden blev jeg healet og modtog skøn healingsmassage og alt i mens jeg lå på briksen, kom svaret ... Tina, du skal selv i gang med at heale andre. Og dér vidste jeg, at et nyt frø blev sået. TAK!

Jeg er min egen. Jeg healer på min egen måde. Bruger musik, farver, krystaller og dufte. Alt sammen tilpasset DIG.
Stille og roligt gennem årene har jeg atter budt kreativiteten og intuitionen op til dans, og i dag hjælper jeg andre på deres vej og har min lille biks med salg af By Mainz øjenpuder med rosakvarts, orakelkort, Buddhaer, røgelse, homøopati, yogaudstyr og Primavera produkter.

Vigtigst af alt - min passion er at hjælpe andre og se, hvordan de har glæde og udvikling af mine behandlinger.

Udover at heale, bruger jeg også tid ved symaskinen. Syr tøj, især farverige kjoler, øjenpuder, toilettasker og shoppere.

Jeg bestræber mig på at leve økologisk og er vild med genbrug.

Jeg er mor til smukke Natasja på 22 år, som er en god og kærlig støtte. Melder sig også gerne som prøvekanin. Min søde kæreste Lars holder også af mine behandlinger og live-healinger. Kommer med gode råd og støtte til min gøren og laden. Udover disse to henter jeg meget healing, energi og smukke oplevelser i naturen. Og glædes over de små ting i livet.

Jeg møder dig med kærlighed, respekt og ingen løftede pegefingre.
Vi øver os alle i at lære at slappe af,
flyde med strømmen og nyde livets glæder…