Zonehealing

Zonehealing er en effektiv behandling med blid berøring af zonepunkterne, de psykiske punkter, meridianer og chakraer. Meget afslappende og healende på både fysiske og psykiske ubalancer. Zonepunkterne er forbundet til både organer, nerver, tanker og følelser.  

Nogle kommer med smerter og ubehag. Andre kommer fordi, det er dejligt og de har brug for MIG-tid. Ro og velvære.

Jeg arbejder med 2 forskellige behandlinger - og blander dem også gerne.

Healing under fødderne
Under fødderne er der mange punkter, meridianer og zoner, som jeg kærligt og blidt behandler. Ingen behandlinger er ens, eftersom behandlingen tilegnes DIG. Hvad har du brug for i dag? Der arbejdes bl.a. med fordøjelsen, det endokrine system, nerver, sanser, knoglerne og psyken. Kort sagt mere balance i din krop.
Behandlingen foregå i ro med afslappende musik i baggrunden.

Anden behandlingsform er zonehealingsmassage - læs mere under massage.

Når jeg healer, bruger jeg også farver. Farvehealing er fremragende og virker med det samme. Jeg føler, at klienten slapper endnu mere af og farver virker forskelligt ind på kroppen. Med healing og samtale arbejder jeg på at vejlede mine klienter gennem selvhelbredende processer.

Udover Healing tilbyder jeg også homøopati - fantastiske dråber fra tyske Dr. Reckeweg. Jeg tror på, at dette er fremtidens medicin. Stærke og effektive dråber.

"Efter hver eneste behandling er jeg taknemmelig for, at jeg arbejder med noget, jeg holder af at lave . På samme tid bliver jeg inspireret af modet, styrken og tilliden fra de mennesker, som kommer til mig. Det glæder mig, at jeg kan hjælpe andre (til at hjælpe sig selv)."

Tina Mainz